Stald Hip-Hop

Stutteri og Hestepension

Hiphop Ask debuterede i 135 på Bækgården

23. juli, 2016


Hiphop Ask debuterede i 135 på Bækgården

Det har været en strålende sæson for den kun 6-årige Hiphop Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Hip-Hop’s Cover-Girl med adskillige placeringer i MB. På sidstedagen ved stævnet på Bækgården debuterede hun som eneste 6 års i MA med en flot nulrunde og en placering som nr. 10.

Hiphop Ask klarer sig særdeles godt på konkurrencebanerne under chefberider på Stutteri Ask Søren Møller Nielsen. Bækgården Horse Festival var ingen undtagelse, det blev her til placeringer i alle klasser og en flot 4. plads i youngster finalen lørdag. På sidstedagen af dette års Bækgården Horse Festival blev det derfor tid til nye udfordringer for den skimlede hoppe, hvilket hun klarede helt som forventet med en nulrunde og en flot 10. plads i Large Tour (135 cm.).

De flotte resultater tyder rigtig godt for en udtagelse igen i år til UVM i Zangersheide til september. Vi krydser fingre for at hende og Søren holder formen, så vi endnu engang kan rejse mod belgien og opleve den store begivenhed det er som avler, at overvære sit afkom under UVM.