Stald Hip-Hop

Stutteri og Hestepension

Avlshopper


Afkom


Lidt Historie


Vi begyndte at avle i 1986 da vi købte ejendommen på Baunsgårdvej 2. Vi går efter at avle ædle og smukke heste, der har et godt temperament og er lette at ride. Vi ligger vægt på præstationsafstamning, særligt med stor kapacitet. Vi har indtil videre (2015) avlet ialt 32 smukke heste på 7 forskellige hopper.

Wanyna var den første hoppe vi købte decideret til at avle på. Vi købte hende sammen med hendes føl Nighttime, som senere sprang S klasser. Med Wanya fik vi 5 afkom.

Beauty havde vi på samme tid, som vi til at starte med købte til at ride på, men endte med at få 7 afkom med. Et af afkomene, et Chameur DH 376 føl, blev solgt og kåret i Sverige, og blev brugt som avlshoppe med stor succes. Et andet afkom var et Lavallo DH 312 føl kaldet Hip-Hop’s Laviclair.

Hip-Hop’s Laviclair beholdte vi selv som ridehest, og fik et hoppeføl på, endnu en Chameur DH 376, kaldet Hip-Hop’s Cover-Girl.

Hip-Hop’s Cover-Girl avlede vi videre på, og har været den avlshoppe vi har haft i længst tid, og fra hende har vi fået 12 afkom. Det er tre af hendes afkom vi avler videre på.

Hip-Hop’s Ladybird, efter Cashmir, fik vi et enket føl på med Ci Ci Senior DVH 1010, kaldet Hip-Hop’s Le Grenouille.

Hip-Hop’s Coronya RDH optaget i DV´s springhesteprogram, efter Casir Ask DVE 497, har vi tre Favorite Ask føl med – Hip-Hop’s Fairytale (2011), Hop-hop’s Fievel (2012) og Hip-Hop’s Fiona (2013), samt et afkom efter Cornettino Ask, Hip-Hop’s Cathmore (2014).

Hip-Hop’s Can’t be Perfect, efter Casir Ask DVE 497, har vi et Blue Horse Edelman føl med – Hop-Hop’s Elfie (2013).

Hip-Hop’s Firefly, årets 2 års springbetonede hoppe i 2013, har vi et afkom efter Cornettino Ask Hip-Hop’s Catch Fire (2015).