Stald Hip-Hop

Stutteri og Hestepension

Hip-Hop’s Catch Fire


Alder: 9 år

Køn: Hingst

Far: Cornettino Ask

Mor: Hip-Hop’s Firefly

Farfar: Cornet's Stern

Morfar: Favorit Ask

Pris: 30.000 - 50.000Hip-Hop’s Catch Fire er en smuk og udtryksfuld hingst, der springer med stort overblik, god teknik og hurtige reaktioner. Han er let redet, og er nem at gå til. Han går desuden nemt i trailer, og er nem at køre med. Han måler 161 cm.

Han er opereret for bukkehov på venstre forben som føl, men dyrlægen vurderer ikke, at det vil få betydning.

Hans mor Hip-Hop’s Firefly blev årets 2 års hoppe i 2013. Hun går internationalt, og har flere sejre og placeringer i MB med Emma Toft Heilesen i sadlen.

Hans mor er halvsøster til bl.a. Hiphop Ask og Hip-Hop’s Fanny-Girl. Hiphop Ask er elite og sølvmedalje hoppe. Hun blev årets 2 års hoppe i 2012, og var udtaget til UVM som både 5, 6 og 7 års, hvor hun som 5 års blev placeret som nr. 5 i finalen. Hun vandt desuden Dansk Rideforbunds 6 års championat. Hun er mor til den kårede hingst Cornet Senjor Ask. Hip-Hop’s Fanny-Girl går internationalt i Belgien og Holland med gode resultater med Espen Kvalheim Johansen i sadlen.

Moren er desuden halvsøster til Hip-Hop’s Corunya, som har produceret Hip-Hop’s Fiona og Hip-Hop’s Fievel. Hip-Hop’s Fiona har internationale sejre og placeringer som 5 års, og debuterede som 6 års i 135** ved Hingstekåringen under gallaspringningen med en fejlfri runde. Hip-Hop’s Feivel går internationalt i Belgien og Holland med gode resultater med Espen Kvalheim Johansen i sadlen.