Stald Hip-Hop

Stutteri og Hestepension

Hip-Hop’s Charno


Alder: 8 år

Køn: Hingst

Far: Ci Ci Senjor Ask

Mor: Hip-Hop's Can't Be Perfect

Farfar: Cassini I

Morfar: Casir Ask

Pris: 75.000-100.000Hip-Hop’s Charno er en udtryksfuld og højstillet unghingst med et utroligt godt temperament. Han springer med god teknik og stor kapacitet. Han bliver håndteret dagligt, og er utrolig nem at arbejde med. Han er endnu ikke tilredet. Han måler 170 cm.

Hans mor er helsøster til Hip-Hop’s Corunya, som har produceret Hip-Hop’s Fiona og Hip-Hop’s Fievel. Hip-Hop’s Fiona har internationale sejre og placeringer som 5 års, og debuterede som 6 års i 135** ved Hingstekåringen under gallaspringningen med en fejlfri runde. Hip-Hop’s Feivel går internationalt i Belgien og Holland med gode resultater med Espen Kvalheim Johansen i sadlen.

Moren er desuden halvsøster til bl.a. Hiphop Ask, Hip-Hop’s Firefly og Hip-Hop’s Fanny-Girl. Hiphop Ask er elite og sølvmedalje hoppe. Hun blev årets 2 års hoppe i 2012, og var udtaget til UVM som både 5, 6 og 7 års, hvor hun som 5 års blev placeret som nr. 5 i finalen. Hun vandt desuden Dansk Rideforbunds 6 års championat. Hun er mor til den kårede hingst Cornet Senjor Ask. Hip-Hop’s Firefly blev årets 2 års hoppe i 2013. Hun går internationalt, og har flere sejre og placeringer i MB med Emma Toft Heilesen i sadlen. Hip-Hop’s Fanny-Girl går internationalt i Belgien og Holland med gode resultater med Espen Kvalheim Johansen i sadlen.