Stald Hip-Hop

Stutteri og Hestepension

Hip-Hop’s Ci Ci Junior


Alder: 8 år

Køn: Hingst

Far: Ci Ci Senjor Ask

Mor: Hip-Hop's Corunya

Farfar: Cassini I

Morfar: Casir Ask

Pris: 100.000 - 150.000Hip-Hop’s Ci Ci Junior er en storrammet unghingst med et utroligt godt temperament. Han springer med god teknik, stort overblik og meget stor kapacitet. Han bliver håndteret dagligt, og er utrolig nem at arbejde med. Han er endnu ikke tilredet. Han måler 167 cm.

Han er halvbror til bl.a. Hip-Hop’s Fiona og Hip-Hop’s Fievel. Hip-Hop’s Fiona har internationale sejre og placeringer som 5 års, og debuterede som 6 års i 135** ved Hingstekåringen under gallaspringningen med en fejlfri runde. Hip-Hop’s Feivel går internationalt i Belgien og Holland med gode resultater med Espen Kvalheim Johansen i sadlen.

Moren er desuden halvsøster til bl.a. Hiphop Ask, Hip-Hop’s Firefly og Hip-Hop’s Fanny-Girl. Hiphop Ask er elite og sølvmedalje hoppe. Hun blev årets 2 års hoppe i 2012, og var udtaget til UVM som både 5, 6 og 7 års, hvor hun som 5 års blev placeret som nr. 5 i finalen. Hun vandt desuden Dansk Rideforbunds 6 års championat. Hun er mor til den kårede hingst Cornet Senjor Ask. Hip-Hop’s Firefly blev årets 2 års hoppe i 2013. Hun går internationalt, og har flere sejre og placeringer i MB med Emma Toft Heilesen i sadlen. Hip-Hop’s Fanny-Girl går internationalt i Belgien og Holland med gode resultater med Espen Kvalheim Johansen i sadlen.