Stald Hip-Hop

Stutteri og Hestepension

Hiphop Ask placeret som nr. 5 ved UVM i Zangersheide

20. september, 2015


Hiphop Ask placeret som nr. 5 ved UVM i Zangersheide

Hiphop Ask efter Ci Ci Senjor Ask/Charmeur som i dag ejes af Stutteri Ask og til dagligt rides af berider Søren Møller Nielsen leverede den helt fantiske præstation at springe 4 overbevisende nulrunder på de store baner i Zangersheide som rækkede til en flot 5. plads i det skarpe felt.

I alt 225 5 års heste var til start ved verdensmesterskaberne hvoraf kun 49 af disse kvalificerede sig til finalen ved et ride fejlfrit i begge kvalifikationer. I finalen ventede en stor 130 bane som var skarpt målt op på tiden hvilket resulterede i at kun 9 heste red fejlfrit og var dermed kvalificeret til at ride omspringning. Hiphop Ask virkede hverken påvirket af at springe på den store arena eller over den store bane som virkeligt testede de kun 5 årige heste på kapacitet og forsigtighed. Hende og Søren klarede banen nærmest legende let og var klar til en omspringning. Her kunne de dog ikke være med på tiden, men red istedet en sikker fejlfri runde som resulterede i en 5. plads.

Det var en kæmpe oplevelse at være en del af UVM og at Hiphop Ask skulle klare sig som den bedste danske ekvipage under VM var mere end vi havde turdet håbe på.

I linket nedenfor ses et interview med Søren Møller Nielsen efter dagens finale.

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=39234#.Vf6Pz7WG0YQ.facebook